Teks ucapan sempena majlis menandatangani memorandum perjanjian dan memorandum persefahaman antara Universiti Teknologi MARA dan tiga rakan kolaborasi / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Alhamdulillah, segala puji dan syukur ke hadrat Illahi kerana dengan limpah rahmat-Nya kita dapat bersama-sama pada petang ini bagi menjayakan Majlis Menandatangani; ● Memorandum Perjanjian (MoA) antara Universiti Teknologi MARA (UiTM) dengan Mobilus Sdn. Bhd. dan ● Memorandum Persefahaman (MoU) dengan REKA Inisiatif Sdn. Bhd. dan Suruhanjaya Pelabuhan Pulau Pinang