Teks ucapan sempena majlis Lendu berselawat 2023 / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah SWT dengan limpah kurnia serta izin-Nya, kita dapat bersama-sama berkumpul dalam program Lendu Berselawat 2023 pada malam ini. Mewakili seluruh warga UiTM Cawangan Melaka, saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada Yang Amat Berbahagia Tun Seri Setia (Dr.) Haji Mohd Ali bin Mohd Rustam, atas kesudian bersama-sama hadir ke program anjuran Jawatankuasa Perwakilan Pelajar "Non-Residen" UiTM Cawangan Melaka ini.