Teks ucapan sempena Program Digital @KKD / Prof. Datuk Ts. Dr Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Alhamdulillah, bersyukur kita ke hadrat Allah SWT kerana dengan izin-Nya dapat kita berkumpul bersama-sama pada hari ini dalam PROGRAM DIGITAL@K.K.D anjuran Kementerian Komunikasi dan Digital. Saya berbesar hati mengalu-alukan kehadiran Yang Berhormat Menteri ke UiTM Cawangan Kelantan, Kampus Machang dalam melaksanakan 'Jelajah Saya Digital', MyDigital@K.K.D, dan PerantiSiswa 2.0 bagi meningkatkan kemahiran rakyat Malaysia terhadap revolusi digital.