Pengalaman alumni Fakulti Sains Perpustakaan: Puan Nor Azmah Binti Abd Aziz / Khairun Nawwar Hairudin, Nurul Amiza Hasdey and Siti Noorsiah Jamaludin - Hairudin, Khairun Nawwar; Hasdey, Nurul Amiza; Jamaludin, Siti Noorsiah (Fakulti Pengurusan Maklumat, UiTM Kampus Puncak Perdana, 2021)
Kajian sejarah lisan yang dijalankan ini melibatkan seorang tokoh yang merupakan alumni ITM yang telah berjaya dalam kariernya. Tujuan kajian ini dijalankan adalah untuk merungkai sejarah dan pengalaman beliau sebagai seorang alumni Fakulti Sains Perpustakaan, ITM. Tokoh yang dipilih adalah Puan Nor Azmah binti Abd Aziz yang merupakan alumni dari tahun 1973. Tokoh adalah pesara pustakawan di Perpustakaan Negara. Secara keseluruhannya, kajian ini dapat membongkar tentang sejarah pendidikan dan pelbagai pengalaman yang telah dilalui oleh beliau semasa menuntut di ITM mahupun dalam bidang kerjayanya.