KORÉLASI ANTARA PANGAWERUH JEUNG KAMAMPUH NGALARAPKEUN TATAKRAMA BASA SUNDA DINA NULIS KALIMAH PANANYA PIKEUN WAWANCARA NARASUMBERSISWA KELAS VII SMP PASUNDAN 3 BANDUNG TAUN AJARAN 2009-2010 - Rani Julianti, - (2010)
-